Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Proconsult Imobiliar
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Porti si obturatoare
Brand
-
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Usi industriale sectionale
Usile sectionale sunt cele mai vandute usi din domeniul industrial. Experienta solida a furnizorilor nostri in fabricatia usilor sectionale ofera urmatoarele avantaje: pret de cost redus si cheltuieli de intretinere reduse.

Izolatie termica
Datorita combinatiei dintre izolatia termica a panoului si profilul izolatiei confera usii sectionale un grad ridicat de izolare. Aceste usi asigura un climat optimal si o pierdere de energie termica minima. Sunt formate din panouri sandwich cu pereti dubli din otel zincat sau duraluminiu fiind livrate in nuanta RAL 9002. In interiorul panoului se afla spuma poliuretanica care nu contine freon, avand o constructie solida care prezinta durabilitate in functionare si costuri de Intretinere scazute.

Culoarea RAL
Usile industriale livrate de noi sunt vopsite cu ajutorul unor tehnologiii moderne asistate de calculator. Fiecare usa poate sa fie vopsita in culoarea RAL dorita de beneficiar. Aceste usi sectionale se potrivesc la fiecare stil de firma si la cerintele tuturor cladirilor.

Posibilitati de montare
Oferim mai multe sisteme de montare si anume: sistem normal, sistem jos, sistem inalt, sistem panta acoperis si sistem vertical. Fiecare usa sectionala se livreaza dupa dimensiunile comandate si optional dupa dorinta clientului si structura constructiei.

Actionare manuala sau electrica
Usile sectionale sunt livrate cu mai multe posibilitati de actionare. Tipurile de actionare sunt: manual cu franghie sau sistem cu lant si electrica cu actionare prin comutator sau telecomanda. De asemenea usile sectionale se pot livra cu sistem complet automat de comanda cu PLC integrat in podea. Actionarea electrica si actionarea automata se pot monta si la usile sectionale deja montate care nu dispun de aceasta actionare.

Siguranta optimala
Usile sectionale livrate de Alfa-Cluj, sunt livrate standard cu: siguranta impotriva ruperii arcului, siguranta impotriva ruperii cablului pentru modelul de serie conform normativului EN 12604. Pe langa aceste sisteme care asigura functionarea usii sectionale mai exista si sistemul de inchidere automata a usii cand ea este coborata la punctul inferior. Din aceasta cauza usa sectionala nu se va putea deschide din afara. Optional se poate monta deschidere cu cilindru din exterior.
Alte produse
Usi rapide pentru interior,Usi rapide pentru depozite frigorifice,Usi rapide tip "turbo",Usi rezistente la foc,Usi batante,Usi metalice de interior sau exterior,Usi frigorifice,Usi ALA,Usi speciale cu dimensiuni foarte mari
Din Gura in Gura